Yumurta Tokluk Hissi verdiği için günlük olarak tüketeceğiniz yumurtalar zayıflamanıza yardım edecektir.
Yumurta, hazmedilmesi zor olması sebebiyle uzun süre tokluk hissi veriyor ve fazla kiloların rahatlıkla gitmesini sağlıyor.
Doğal, organik yemlerle beslenen, özgürce dolaşan tavukların yumurtası kan kolesterolünü yükseltmez, hatta tam tersine düşürür. Yumurtanın hazmedilmesi çok uzun sürüyor. Bu sebeple tokluk hissi uzun zaman devam eder ve acıkmayız. Bu şekilde kilolar da kolaylıkla gider.
Yumurta Nasıl Tüketilmelidir?
Önemli olan husus yumurtaların katı olarak haşlanmamasıdır. Katı yumurtalar kanserojendir. Yağda kavurmazsanız veya yakmazsanız, yani doğallığını bozmazsanız problem yok! Kayısı kıvamında suda haşlanabilir, saf tereyağında pişirilebilir, omlet, menemen yapılabilir. Günde 4 tane yumurta yendiğinde karaciğerden kolesterol yapılması orantılı olarak azalmaktadır. İsterseniz günde 10 tane yumurta da yiyebilirsiniz ancak bu bazı kişilere dokanabilir…
-------- Sponsorlu --------
Doğal Olan Tüm Yağlar Sağlıklıdır.
Doğal olan tüm yağlar sağlıklıdır. Bunlar, köy tereyağı, hayvansal katı yağlar, balık yağı yani Omega-3, bozulmamış, işlem görmemiş, rafine edilmemiş yağlardır.
Kuyruk yağları da az olak tüketilebilir. Ayrıca keten tohumu ve balık yağı (Omega-3) kan yağlarını düzenler, kanı sulandırır, zayıflamayı kolaylaştırır, kilo hipertansiyon ve depresyon gelişmesini önler. Keten tohumu, azar oranlarla yiyeceklere ilave edilebilir. Keten tohumu yerine susam da kullanabilirsiniz. Keten tohumu ayrıca kabızlığı da önler. Ancak fazlası ishal yapabilir. Her gün 2-3 gram katıksız Omega-3 tüketmeliyiz. Omega-3 kapsülleri içinde kesinlikle Omega-6 bulunmamasına dikkat ediniz.